Alla samlingarVanliga frågorBokningar
Hur bokar jag en starttid?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att boka med Fade, behöver du först navigera till Fade-appen och söka efter din föredragna golfbana. När du har hittat den bana du vill spela på väljer du datum, antal spelare och önskad starttid.

Klicka sedan på "Fortsätt" för att gå till sidan med bokningsspecifikation. Här kan du granska alla detaljer i din valda bokning, inklusive banans namn, datum och tid för spel och antalet spelare.

Det är viktigt att noggrant granska alla detaljer i din bokning för att säkerställa att de är korrekta innan du går vidare. När du är nöjd med att allt är i ordning klickar du på "Boka" för att gå till kassan.

På kassasidan behöver du ange dina betalningsuppgifter. När du har angett dina betalningsuppgifter klickar du på "Genomför order" för att bekräfta din bokning.

Du kommer att få en omedelbar bekräftelse via e-post om din bokning. Allt du behöver göra nu är att förbereda dig för nästa omgång golf.

Genom att följa dessa enkla steg kan du enkelt boka din nästa runda golf med Fade.