Alla samlingarVanliga frågorBokningar
Var kan jag boka starttider?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Fade är en internationell golfbokningstjänst som erbjuder ett omfattande utbud av golfbanor över hela världen. Med över 1000 banor i över 28 länder är vi dedikerade till att erbjuda golfare en användarvänlig tjänst för att boka och betala för starttider.

Vårt fokus är för närvarande på banor belägna i Västeuropa, men vi har också ett brett utbud av banor tillgängliga i andra regioner, inklusive Nordamerika, Asien och Afrika. Från natursköna kustbanor till historiska linksbanor tillgodoser vårt mångsidiga utbud golfare på alla färdighetsnivåer och preferenser.

I vår applikation kan du enkelt söka efter och boka starttider på din önskade bana. Vi erbjuder också realtidsinformation om tillgänglighet och priser, så att du kan fatta informerade beslut när du bokar. Och med vår säkra betalningsplattform kan du bekvämt och säkert betala för din starttid med ditt föredragna betalningsmedel.