Alla samlingarVanliga frågorBetalningar
Varför finns det ett reserverat belopp på mitt konto?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

På Fade strävar vi efter att göra boknings- och avbokningsprocessen så smidig som möjligt för våra kunder. När du gör en bokning hos oss kan ett reserverat belopp visas på ditt konto. Detta är en tillfällig hållning av pengar som säkerställer att pengarna finns tillgängliga när bokningen bekräftas.

Vid avbokning kommer det reserverade beloppet att släppas och pengarna blir tillgängliga för dig igen. Beroende på din bank eller kreditkortutfärdare kan det ta några dagar för pengarna att återspeglas i ditt kontosaldo.

Vi förstår att reserverade belopp kan vara förvirrande, men var trygg i att detta är en normal del av bokningsprocessen. Om du har några frågor eller funderingar om reserverade belopp eller någon annan aspekt av vår tjänst, tveka inte att kontakta oss.